Στην υπηρεσία του αθλητισμού από το 1924

Σπουδαίες εμφανίσεις από την πρώτη φορά

Φέτος τον Σεπτέμβρη του 2020, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου, δυο αγαπημένοι μαθητές μας, συμμετείχαν με χαρά, στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ του σκακιού, την πιο σοβαρή ετήσια διοργάνωση και γιορτή του σκακιού στη χώρα.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκης που, από την περίοδο του covid έκανε ένα άλμα αυτοβελτίωσης, με πολύ διάβασμα, ασκήσεις και συμμετοχή στα διαδικτυακά τουρνουά, ξεκίνησε στην αρχική κατάταξη νούμερο 35 και τερμάτισε 23ος. Δημήτρη μας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να σε βλέπουμε να προοδεύεις έτσι. Ευχόμαστε να έχεις συνεχώς νέες κατακτήσεις.

Ο Απόστολος Παλαιολόγου, που προπονείται και αγωνίζεται με τον ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ αλλά προπονείται και με τους τρεις προπονητές του σωματείου μας από το 2018, ξεκίνησε στην αρχική κατάταξη ως νούμερο 7, ισοβάθμησε στη πρώτη θέση και βγήκε δεύτερος με 7.5/9. Απόστολέ μας, χαιρόμαστε με τις επιτυχίες σου και ευχόμαστε στο στενό δρόμο της κορυφής, να βρίσκεις πάντα χώρο για το χαρούμενο παιδί είσαι τώρα.

Για τις παραπάνω επιτυχίες, εκτός από τα παιδιά, ευχαριστούμε και τους λαμπρούς προπονητές μας, γιατί είναι εξαιρετικοί σε όλα! Δεν είναι μόνο καλοί στην διδασκαλία, αλλά έχουν δημιουργήσει και ένα ωραίο κλίμα με τα παιδιά που χαίρονται το άθλημα. Γιώργο Γκούμα, Τόνια Χριστοδουλάκη και Κυριάκο Λεμονή, είμαστε πολύ τυχεροί που προπονείτε τα παιδιά μας.

Αυτό το τουρνουά ελπίζουμε να είναι ο οδηγός για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά του συλλόγου μας που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν.

Ραντεβού στις προπονήσεις μας που ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

one + 4 =